Bibişkov, Grzelak şi Tudose îşi fac bagajele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bibişkov, Grzelak şi Tudose îşi fac bagajele
Bibişkov, Grzelak şi Tudose îşi fac bagajele

Mihai Stoichiţă a vrut să-i vadă la lucru în Cupa României pe „renegaţii“ Grzelak, Bibişkov şi Tudose. Primii doi au fost titulari şi au dezamăgit crunt.

Dacă bulgarul a fost capăt de linie la toate baloanele care i-au fost adresate, pe partea celui de-al doilea a fost bulevard. În ceea ce-l priveşte pe polonezul Rafal Grzelak, acesta a intrat destul de bine în joc în repriza a doua, însă s-a stins treptat şi nu a reuşit să-i schimbe impresia patronului Gigi Becali, care îl vede pe „Rafa“ drept un „circar“.

Tehnicianul Stelei Bucureşti le-a luat apărarea celor trei. „Nu sunt supărat pe jucătorii care au evoluat mai puţin. Ei au respectat sarcinile mele“, a spus „Lippi“ după meci. Totuşi, ei sunt în capul listei de plecări din Ghencea, doar o minune putând să-i mai ţină la Steaua. De altfel, latifundiarul a încercat să scape şi mai devreme de cei doi străini veniţi gratis în vară, însă nu a găsit nicio modalitate legală de a-i înlătura, aşa cum a izbutit cu Tininho.

Mijlocaşul defensiv al Stelei Mihai Onicaş este primul jucător care are de-a face cu sancţiunile antrenorului Mihai Stoichiţă. Astfel, el va fi amendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Gloria Bistriţa cu 500 de euro, salariul său fiind de doar 3.000 de euro pe lună. „Sunt foarte supărat pe el şi o să-l penalizez pentru stupiditatea lui. Va suporta atât atitudinea mea, cât şi sancţiuni pecuniare“, a explicat „Lippi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite