Bianchi: "Messi este mai bun ca Maradona şi Pele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi l-a driblat pe portar şi a înscris golul patru
Messi l-a driblat pe portar şi a înscris golul patru

Antrenorul argentinian Carlos Bianchi crede că atacantul Lionel Messi este mai valoros decât Maradona şi Pele şi că FC Barcelona este cea mai bună echipă din istoria fotbalului, informează Marca.

"Demonstraţia de fotbal pe care ne-a oferit-o FC Barcelona pentru a depăşi pe FC Santos, în finala Campionatului Mondial al cluburilor, mi-a dat încredere pentru a da un verdict: ne aflăm în faţa celei mai bune echipe din istoria fotbalului. Simt acelaşi lucru şi în ceea ce-l priveşte pe Lionel Messi. În urmă cu câteva zile, în timpul unui interviu, un brazilian mă întreba pe cine consider eu cel mai bun fotbalist din istorie: Pele sau Maradona. I-am răspuns că, deşi îi respect pe cei doi, eu cred că Messi este superior tuturor", a scris Bianchi într-un articol pentru pagina web a postului ESPN.

FC Barcelona a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Yokohama Stadium, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa braziliană FC Santos, în finala competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite