Beşiktaş i-a dat lovitura lui Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guti a dat un gol şi o pasă de gol pentru Beşiktaş
Guti a dat un gol şi o pasă de gol pentru Beşiktaş

Galatasaray a pierdut al treilea meci din şase posibile cu Hagi pe bancă în campionat, 1-2 cu Beşiktaş, titlul fiind o utopie acum. Harry Kewell a marcat golul Galatei în prelungiri, prea târziu ca să mai conteze, iar preşedintele Adnan Polat are toate motivele să-l bage din nou în şedinţă pe Hagi.

Gică Hagi a petrecut toată săptămâna trecută în biroul său de pe Ali Sami Yen, urmărind partide cu Beşiktaş, căutând slăbiciunile „vulturilor". Din păcate, tehnicianul român a scăpat din vedere chiar slăbiciunile echipei sale, care a început cum nu se putea mai prost derby-ul de aseară.

Până să apuce Kewell şi compania să se aşeze bine în teren, Beşiktaş a reuşit deschiderea scorului. Ali Turan, la primul derby cu Beşiktaş, l-a faultat din spate în careu pe slovacul Holosko, după ce a alergat alături de acesta 30 de metri, iar fostul „galactic" Guti a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă (min. 9).Golul oaspeţilor a trezit-o imediat pe Galata, care a înteţit numărul acţiunilor la cealaltă poartă. Kewell a „refuzat" inexplicabil să cadă în careu, ţinut din spate de un adversar într-o fază de unu-la-unu cu Cenk, apoi Pino a tras în blocajul aceluiaşi portar din şase metri, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

Hagi l-a pedepsit la pauză pe Ali Turan, trădându-şi în acelaşi timp intenţiile ofensive, prin introducerea lui Mehmet Batdal, un vârf de 1,96 m. Galata a continuat atacurile la poarta lui Beşiktaş, dar Elano, în două rânduri, şi Kewell au fost mult prea imprecişi. Până la urmă, tot oaspeţii au fost cei care i-au ridicat adrenalina lui Hagi, marcând un gol anulat de arbitru pentru fault în atac.Imediat, a continuat seria ratărilor exasperante, Pino şutând din nou în portar din zece metri. Hagi a terminat meciul fără unghii, roase de nervi după reuşita de 2-0 a brazilianului Nobre.

Nu şi-au meritat mâncarea!

Pentru a strânge relaţiile între jucători, Hagi i-a dus pe Turan şi compania la restaurant înaintea partidei de ieri cu Beşiktaş. „Să arătaţi pe teren că meritaţi ceea ce mâncaţi acum", a glumit antrenorul român cu elevii săi, conform cotidianului „Star". Regele a plătit la final nota de plată, în valoare de circa 2.500 de euro din propriul buzunar.

1 - 2

Galatasaray: Ufuk - Ali Turan (Batdal 46), Neill, Servet (Bariş 65), Balta - Sabri, Ayhan, Cana, Kewell - Elano (Baros 72), Pino. Antrenor: Gheorghe Hagi

Beşiktaş: Cenk - Hilbert, Toraman, Ersan, Köybaşi - Guti (Fink 90), Aurelio, Ernst - Tabata (Necip 74), Nobre, Holosko (Kucik 87). Antrenor: Bernd Schuster
Goluri: Kewell 90+1 / Guti 9 (pen.), Nobre 78
Stadionul „Ali Sami Yen",
Istanbul: 24.000
Arbitru: Cuneyt Çakir

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite