FOTBAL: Rooney a intrat în conflict cu fanii lui Beşiktaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Rooney a intrat în conflict cu fanii lui Beşiktaş
FOTBAL: Rooney a intrat în conflict cu fanii lui Beşiktaş

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat că Wayne Rooney, care a fost schimbat în meciul cu Beşiktaş, a fost doar supărat de decizie, dar nu a vrut să aibă un conflict cu suporterii din tribune

Rooney şi-a aruncat ghetele după ce a fost înlocuit de Owen şi a avut un conflict cu fanii lui Beşiktaş din spatele băncii de rezerve a formaţiei engleze. "Aveam în plan să-l schimb pe Wayne, deoarece a fost singurul atacant timp de o oră, iar din acest motiv a fost înlocuit. Ştiu că lui nu-i place această situaţie pentru că are multă energie şi vrea să joace tot timpul", a spus Ferguson.

Poliţia prezentă la stadion a fost nevoită să intervină şi să-i oprească pe fanii lui Beşiktaş, în timp ce Ferguson a spus că Rooney nu a vrut să-i provoace pe aceştia. Antrenorul a adăugat că Jonny Evans a avut probleme din cauza unui fan care a îndreptat un laser spre ochii jucătorului.

"S-a întâmplat în prima repriză, dar din fericire poliţia şi-a făcut datoria, au reuşit să-l identifice. Mi s-a spus de ce s-a întâmplat cu Rooney, dar nu am văzut nimic. Ceea ce ştiu este că fanii au făcut cel mai mare zgomot pe care l-am auzit. Nu s-au oprit deloc", a spus tehnicianul.

Manchester United a câştigat cu 1-0 partida cu Beşiktaş, disputată în deplasare, prin golul reuşit de Scholes în minutul 77.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite