Berlusconi: "Am ajutat Rusia să câştige dreptul de a găzdui CM-2018"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul italian Silvio Berlusconi, care are relaţii apropiate cu conducătorii Rusiei, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a contribuit, într-un fel, la obţinerea de către Rusia a dreptului de a organiza turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

"L-am felicitat pe preşedintele rus şi vreau să spun că am contribuit şi noi, într-un fel, la acest succes. Reprezentanţii noştri au făcut în aşa fel încât vocea noastră şi susţinerea noastră să fie auzite. Am vrut să ne convingem prietenii că locul cel mai bun de desfăşurare pentru CM-2018 era acela (n.r. - Rusia). Şi iată rezultatul, am reuşit", a spus Berlusconi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate, la Soci, în prezenţa preşedintelui Rusiei, Dmitri Medvedev.

Berlusconi întreţine relaţii amicale cu premierul Vladimir Putin de la începutul anului 2000, când acesta din urmă era preşedintele Rusiei.

Rusia va organiza ediţia din 2018 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA.

Celelalte candidate pentru organizarea turneului final al CM din 2018 erau Olanda/Belgia, Spania/Portugalia şi Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite