Berlusconi: "Balotelli e simpatic şi are faţă de milanist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli (dreapta) într-un meci cu AC Milan, echipa rivală pentru care şi-a manifestat simpatiile FOTO: EPA
Mario Balotelli (dreapta) într-un meci cu AC Milan, echipa rivală pentru care şi-a manifestat simpatiile FOTO: EPA

Scandalul în care a fost implicat Mario Balotelli ar putea să-i aducă tânărului atacant al lui Inter Milano un contract la rivala AC Milan.

Fotbalistul a primit un tricou al lui AC Milan cu numele său pe spate, de la realizatorii unei emisiuni TV. Mai mult, după plecarea jurnaliştilor, Balotelli a fost surpins îmbrăcând tricoul rivalei.

La nemulţumirea fanilor interişti s-a adăugat şi o declaraţie a patronului lui AC Milan, Silvio Berlusconi, care i-a complicat şi mai mult situaţia lui Balotelli.

"Nu ştiu ce să zic, nu mă întrebaţi pe mine dacă vine la Milan. Oricum, Mario are o faţă foarte simpatică, o faţă «rossonera», de milanist". Zilele lui Mario Balotelli la Inter par numprate după ce l-a ironiyat recent pe antrenorul Mourinho. "Nu a câştigat Mourinho meciul cu Chelsea. Echipa a câştigat", a declarat ironic atacantul. Pe forumul fanilor interişti, unul dintre suporteri doreşte ca Balotelli să primească o corecţie fizică din partea colegului Marco Materazzi, rămas celebru după capul aplicat în piept lui Zinedine Zidane.

Cum era de aşteptat, Balotelli nu a fost inclus în lotul lui Inter pentru meciul de astăzi cu Livorno.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite