Becali: „Bergodi să-i readucă pe vitezişti“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei îi cere italianului să facă o echipă spectaculoasă. Deşi fanii îi cer tot mai insistent să plece din Ghencea, Gigi Becali spune că a stabilit în mare parte strategia Stelei pentru viitorul sezon.

„Din punctul meu de vedere, Bergodi ar cam fi antrenorul Stelei, nu cred că există vreo posibilitate ca să refuze Steaua. Am să-i cer un singur lucru, jocul în viteză. Vreau pase şi acţiuni rapide.

Am ajuns la concluzia că antrenorul reprezintă cam 60% din echipă”, a subliniat Becali, care a dat de înţeles că şi venirea lui Dinu Gheorghe este ca şi pefectată: „«Vamă» se va ocupa mai mult de partea sportivă, de transferuri, pentru că aici este el specialist”.

Nu mai dă prime de joc

Aşa cum „Adevărul“ a anunţat în ediţia de luni, lotul Stelei se va întări în sezonul viitor în special cu jucători de la echipa a doua. “Vor veni patru-cinci jucători de la Steaua II, care să crească pe lângă prima echipă, plus încă doi-trei fotbalişti care să întărească lotul. Neapărat ne trebuie un atacant”, a spus Becali. 

Latifundiarul din Pipera susţine că de acum încolo nu va mai acorda nicio primă de joc, ci numai de obiectiv. “Au venit unii jucători la mine şi au spus că vor prime. Poate prima la stânga, prima la dreapta... Dacă rămân pe locul 6 vor primi prime, dacă vor ajunge pe 7 vor primi penalizări de 10% din salariu. De acum înainte va exista o primă de obiectiv de 300.000 de euro, pentru că nu mai plătesc contraperformanţele”, a explicat patronul stelist.

„Suporterii? Nişte drogaţi!“

Patronul roş-albaştrilor a luat în râs marşul suporterilor. “Cum să plec din casa mea? Cine e Jean Pavel? Un vagabond care mi-a furat 300.000 de euro cu deplasările...

Nu accept să-mi distrugă ei echipa, 300 de drogaţi”, a spus Becali. “Gigi e ca Ceauşescu în decembrie ’89. M-a ameninţat cu puşcăria“, a replicat Jean Pavel.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite