FOTBAL: Bergodi va analiza oferta Stelei dacă va nu se va înţelege cu ieşenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că va discuta cu Gigi Becali propunerea da a prelua echipa din Ghencea începând cu sezonul viitor, asta doar dacă nu se va înţelege cu conducătorii moldoveni pentru prelungirea contractului, transmite corespondentul NewsIn.

"Eu am o relaţie bună cu Dinu Gheorghe. Am vorbit mult cu el când am jucat la Braşov. Nu cred că refuză să lucreze cu mine, sunt doar speculaţii. Au fost ceva probleme în urmă cu câţiva ani, însă le-am lămurit. Despre Steaua, sunt doar vorbe, nu am avut contacte cu nimeni de acolo. Dacă va fi să fie o ofertă, o voi analiza după expirarea contractului cu Poli, şi doar dacă nu mă voi înţelege cu oficialii de la Iaşi", a spus Bergodi.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că s-a decis în ceea ce priveşte numele noului antrenor al roş-albaştrilor, iar tot ce mai rămâne de făcut este ca tehnicianul italian Cristiano Bergodi să-şi dea acceptul pentru preluarea bancii tehnice a grupării din Ghencea.

Privitor la meciul cu Rapid, tehnicianul a declarat că speră ca echipa sa să obţină cel puţin un punct: "Meciul nu mai contează în clasament pentru noi, de aceea mergem să jucăm fără presiune şi să facem un joc bun. Vreau ca echipa să joace cu determinare şi ambiţie şi sper să obţinem un rezultat bun".

Cristiano Bergodi a ţinut să mulţumească pentru susţinerea pe care a primit-o la Iaşi atât colaboratorilor săi, cât şi fanilor echipei din Copou: "Fiind ultimul meci din campionat, vreau să mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat. De asemenea, nu-i pot uita pe suporterii noştri, care au venit într-un număr mare la toate meciurile. Am suferit cu toţii în acest retur, dar important este că ne-am atins obiectivul. Cu Bergodi sau fără, contează că Iaşiul va avea şi în campionatul următor echipă în prima ligă. Mulţumesc tuturor şi vreau să vă spun că Iaşiul rămâne în sufletul meu. Dacă spun aceste vorbe nu înseamnă că am plecat de la Iaşi, aşa cum a spus şi domnul Boca, suntem încă în negocieri, urmează să decidem zilele următoare dacă vom mai colabora".

La rândul său, preşedintele executiv al formaţiei Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat că şansele ca antrenorul Cristiano Bergodi să continue cu gruparea din Copou sunt de 51 la sută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite