Bergodi a devenit „sclavul“ Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul va semna un contract pe două sezoane şi va fi prezentat oficial la data de 25 iunie.După câteva zile de tratative, Bergodi s-a înţeles cu finanţatorul Stelei, care i-a oferit un salariu de 150.000 de euro pe an.

Citiţi şi
FOTBAL: Gigi Becali: "Bergodi a cerut noi reguli la Steaua şi le va avea!"
Bergodi a semnat pe doi ani cu Steaua şi va renunţa la patru jucători
adevarul.es - Coastel Gâlca va antrena in Spania, la Almeria


Ce salt spectaculos pentru Bergodi! Miercuri a stat pe banca lui Poli Iaşi, tremurând pentru salvarea de la retrogradare, iar de ieri este antrenorul celei mai galonate formaţii din Liga I!

Anunţul că Steaua şi tehnicianul italian au ajuns la un acord a fost făcut de patronul roş-albaştrilor, în stilul său caracteristic:

„Bergodi Cristiano e deja antrenorul Stelei. El e acum în Italia, am vorbit cu el şi urmează ca la începutul săptămânii să semneze contractul şi să-şi înceapă treaba.

Nu va veni singur, ci cu asistentul său, Renzo Rossi. Gata! De acum suntem sclavii Stelei toţi!
Jucători, patroni, toată lumea”, a declarat Gigi Becali.

Italienii şi patronul se contrazic deja

Nici nu au apucat să semneze cu Steaua, că Bergodi şi Rossi au realizat că nu e uşor să te înţelegi cu patronul roş-albaştrilor. De altfel, declaraţiile italienilor se bat deja cap în cap cu cele oferite de Becali.

„I-am zis lui Renzo Rossi că vreau să avem o echipă cu care să batem tot şi mi-a promis că aşa va fi, fiindcă avem fotbalişti de superclasă la Steaua.

Bergodi vine în câteva zile în România, îl prezentăm la palat, începe treaba şi câştigăm tot“, a spus latifundiarul. Asistentul lui Bergodi însă e de altă părere: „La Steaua nu avem niciun fel de obiectiv. Dar noi dorim să facem mereu performanţă”. 

image


Dayro Moreno, Szekely, Zapata şi Semedo, out!

Gigi Becali a anunţat că la Steaua va urma o „curăţenie” la nivelul lotului.

“Am aflat că Bergodi şi Rossi ştiau nişte lucruri din interior pe care eu nu le ştiam. Vinovaţii or să răspundă pentru indisciplina de care au dat dovadă.Sunt trei, patru jucători care, dacă nu vor fi vânduţi, vor fi trimişi la echipa a doua”,a spus latifundiarul.

Dayro Moreno, Zapata, Szekely şi Semedo sunt fotbaliştii la care s-a referit patronul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite