FOTBAL: Becali: "Nu o să mă bag peste Bergodi în turul campionatului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni că pe parcursul turului nu se va implica în munca antrenorului Cristiano Bergodi şi a precizat că îi va acorda liberate deplină şi ulterior, dacă lucrurile vor merge bine.

"Nu o să mă bag deloc în tur şi dacă nu vor fi probleme nu o să mă bag nici după aceea", a spus luni, la GSPTV, Becali, care a replicat şi la declaraţia italianului, care afirmase că niciun patron nu şi-a permis să îi facă echipa de când şi-a început cariera de antrenor: "Nu am să fac eu echipa, că nu mă interesează. Eu n-am făcut echipa niciunui antrenor".

Becali a mai spus că nu a făcut o listă de transferuri şi nici nu a fixat bugetul pentru următorul sezon, însă a menţionat că el va aduce un singur jucător, pe care şi-l doreşte în mod deosebit, în timp ce de restul transferurilor se va ocupa exclusiv antrenorul Cristiano Bergodi.

Bergodi: "Niciun conducător nu mi-a făcut echipa"

Antrenorul Cristian Bergodi nu îşi face griji că patronul s-ar putea implica în alcătuirea echipei spunând că până acum nu a avut probleme cu vreun alt conducător de club în această privinţă.

"Eu am discutat cu domnul Becali şi de acest lucru, de implicarea sa în alcătuirea echipei. Cred că se poate avea o relaţie bună cu domnul Becali, eu sunt o persoană deschisă, care spune deschis, în faţă, ce are de spus. La toate echipele pe unde am antrenat, niciun conducător nu şi-a permis să-mi facă primul 11. Un antrenor trebuie să explice de ce foloseşte un jucător sau altul, e normal asta, dar cred că între antrenor şi patron nu trebuie depăşite anumite limite", a spus Bergodi la Sport.ro. Bergodi a antrenat în România patru echipe până să semneze cu Steaua: FC Naţional, CFR Cluj, Rapid şi Politehnica Iaşi.

Tehnicianul a precizat că în mare parte este mulţumit de lotul Stelei: "Eu lucrez cu materialul pe care îl am la dispoziţie, nu am pus nicio condiţie legată de transferuri, se poate începe cu acest material, dar se şi poate întări echipa cu doi, trei jucători. O să vedem dacă se poate face ceva", a spus acesta după care a ţinut să precizeze că deşi nu i s-a impus calificarea echipei în grupele Ligii Europa, el intenţionează să îndeplinească acest obiectiv moral".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite