FOTBAL: Gigi Becali: "Joi mă voi vedea cu Bergodi şi cu Dinu Gheorghe!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a spus după meciul dintre Unirea şi formaţia din Capitală, scor 1-1, că nu a mai avut asemenea emoţii de la returul jocului dintre Steaua şi Rapid, din sferturile de finală ale Cupei UEFA, de acum trei ani.

"Am avut emoţii. Numai în sferturile de finală din Cupa UEFA am mai avut asemenea emoţii! Rapid se putea califica în Europa, însă în ultimul minut au dat bară. E bine pentru noi. Sunt terminat, distrus şi foarte obosit. Nu mai pot să mai spun nimic acum. Dacă pierdeam Europa League eram terminaţi. Acum avem trei meciuri de calificare şi putem acumula şi puncte pentru viitor pentru că suntem cap de serie. Bergodi a demonstrat că este antrenor", a declarat Gigi Becali la Sport.ro, imediat după meci.

Gigi Becali a mai spus că primii bani pe care patronul formaţiei Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, îi va încasa de la UEFA vor intra în contul Stelei. "Mâine ne vom vedea cu Bergodi şi cu Dinu Vamă pentru a negocia venirea lor la Steaua. Sunt fericit de tot ceea ce a reuşit Steaua în acest an", a încheiat latifundiarul din Pipera.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite