FOTBAL: Bergodi, prezentat oficial la Steaua de ziua lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul Cristiano Bergodi a fost instalat oficial joi în funcţia de antrenor principal al Stelei, chiar în ziua în care patronul Gigi Becali a împlinit 51 de ani, tehnicianul urmând să semneze contractul în perioada următoare.

Pentru al treilea an consecutiv, antrenorul Stelei este prezentat oficial chiar de ziua de naştere a patronului Gigi Becali, după Gheorghe Hagi (2007) şi Marius Lăcătuş (2008).

Bergodi (44 de ani) va bifa a cincea echipă din România în cariera sa de antrenor, după FC Naţional, CFR Cluj, Rapid şi Politehnica Iaşi. Italianul a adunat până acum 68 de partide în primul eşalon, dintre care 33 au fost victorii, 16 remize şi 19.

"Am venit cu sufletul la Steaua. Vreau să existe o relaţie bună între suporteri, Bergodi şi patronul Stelei. Eu am venit să iau titlul, nu să mă plimb pe aici. Vreau să jucăm la capacitate maximă împotriva lui Ujpest", a declarat Bergodi.

La fel ca în mandatele precedente din România, Bergodi va fi ajutat de conaţionalul său, Renzo Rossi, cel care va ocupa funcţia de manager sportiv al grupării din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite