Benzema a intrat într-un nou scandal sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Karim Benzema, principalul pericol pentru naţionala României în meciul de marţi, a dat din nou de probleme extra-fotbalistice. Astfel, ziarul francez „Le Journal du Dimanche" a dezvăluit ieri că fotbalistul lui Real Madrid a fost recent victima unui şantaj.

Lui Benzema i s-au cerut la începutul acestui an 900.000 de euro pentru a nu apărea în presă fotografii intime în compania unei foste prietene. Cum avocaţii jucătorului au depus imediat o plângere, poliţia a organizat o „capcană" la un hotel din apropiere de Lyon, descoperind că şantajistul era tatăl vitreg al fetei.

Scandal şi pe Facebook

Pe lângă tentativa de extorcare de fonduri, Karim Benzema mai are de rezolvat o problemă în această perioadă. Starul francez se luptă în justiţie cu un individ care a creat fraudulos un cont pe Facebook cu numele lui Benzema, folosindu-l pentru a trimite poze nud şi mesaje indecente unei tinere de 14 ani.

Scandalurile cu tentă sexuală s-au ţinut scai până acum de Benzema. Internaţionalul francez a fost audiat de poliţia pariziană în iulie 2010, acuzat fiind că, împreună cu alţi doi "cocoşi", Ribery şi Govou, a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră, Zahia Dehar. Aceasta a declarat însă că nu le-a spus jucătorilor vârsta ei, cazul fiind astfel rezolvat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite