Benitez: "Nu mă aşteptam la atâtea probleme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul spaniol al echipei Internazionale Milano a mărturisit că nu se aştepta la "atât de multe probleme" în acest debut de an competiţional din partea unei formaţii care a câştigat tot în sezonul precedent.

"Nu, nu mă aşteptam la atât de multe probleme din partea unei echipe care vine după un an în care a câştigat totul. Jucătorii lucrează bine, însă există dificultăţi", a spus Benitez.

Internazionale Milano, la care este legitimat şi Cristian Chivu, ocupă locul 3 în Serie A, cu 19 puncte, după ce duminică a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu Brescia (locul 17 în campionat). În Liga Campionilor, Inter a fost învinsă, săptămâna trecută, în etapa a IV-a a grupei A, de Tottenham, cu scorul de 3-1.

"Trebuie să lucrăm pentru a fi în cea mai bună poziţie posibilă în ianuarie şi vom vedea ce putem face în perioada de transferuri din iarnă. Trebuie să facem ceva după accidentarea lui Walter Samuel, un jucător important", a mai spus Benitez.

Fundaşul argentinian Walter Samuel a suferit, sâmbătă, o ruptură a ligamentelor încrucişate anterioare şi a celor colaterale externe de la genunchiul drept şi va rata restul sezonului.

Pentru meciul cu Lecce, programat, miercuri, în etapa a XI-a a campionatului Italiei, Benitez nu poate conta nici pe portarul Julio Cesar, fundaşul Maicon şi mijlocaşii Thiago Motta, Esteban Cambiasso şi Wesley Sneijder.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite