Benitez îl roagă pe Del Bosque să nu îl convoace pe Torres

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Torres (stânga) a jucat doar 15 minute cu Manchester City
Fernando Torres (stânga) a jucat doar 15 minute cu Manchester City

După ce a revenit pe teren în minutul 75 al meciului cu Manchester City de duminică, antrenorul lui Liverpool spune că nu îl va forţa pe Fernando Torres pentru meciul cu Unirea Urziceni şi îi roagă pe oficialii echipei naţionale a Spaniei să aibă răbdare cu revenirea acestuia în circuitul internaţional.

Fernando Torres, principala „gură de foc" a „Cormoranilor", ar putea „cruţa" poarta lui Arlauskis joi seară. Rafa Benitez, antrenorul lui Liverpool, a declarat că nu vrea să forţeze titularizarea atacantului său în meciul de pe „Ghencea". Spaniolul a revenit pe teren duminică, în meciul cu Manchester City, după o pauză de cinci săptămâni, şi a evoluat 15 minute, fără vreo realizare notabilă.

În acelaşi timp, Benitez a vorbit cu selecţionerul Vicente del Bosque şi cu directorul sportiv Fernando Hierro, să îi permită lui Torres să îşi revină complet înainte de a-l chema la acţiunile echipei naţionale a Spaniei. Ibericii au programat un meci amical la Paris, cu Franţa, la data de 3 martie.

Astfel, dacă nu va fi nevoie de el în meciul cu Unirea Urziceni, din Ghencea, spaniolul ar putea urmări toată partida de pe banca de rezerve.

Incerţi pentru partida cu Unirea Urziceni mai sunt şi israelianul Yossi Benayoun, şi el revenit pe teren în meciul de la Manchester, şi fundaşul dreapta Glen Johnson, care este aşteptat să revină în campionat, cu Blackburn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite