Doar o părere...Cântecul Begăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar  o părere...Cântecul Begăi
Doar o părere...Cântecul Begăi

Într-adevăr, Banatu-i fruncea. Timişoara a izgonit de la balul Ligii Campionilor o mare veleitară strunită de Lucescu, groparul lui Poli, după cum se zice, căreia cândva îi dăduse brânci în Divizia B.

Mânia gazdelor a ars în tribune. Orgoliul a înflorit în teren. A fost un meci de uzură, încleştat, semănând cu încolăcirea a doi şerpi ce tânjesc după muşcătura letală. Oaspeţii nu au impresionat.

S-au încurcat în hăţişul gospodărit de Sabău, domoliţi de intervenţiile magnifice ale lui Nibombe, un fundaş de abanos de mare clasă. Gazdele, pragmatice, agăţate de favoriţi, au stârpit spectacolul reabilitat uneori de incursiunile lui Bucur, acest atacant rapid şi abil care poate disloca orice careu cu fentele sale parşive înşirate pe trasee derutante.

Timişoara a sărbătorit o calificare preţioasă înţepată de fiorii răzbunării. Un banner otrăvit i-a răscolit memoria lui Lucescu. Pentru miercuri seară meteorologii anunţaseră o furtună violentă pe Bega.

Din fericire, ea n-a sosit. A plouat doar cu satisfacţii, după ce faima lui Şahtior a fost retezată şi palmaresul lui Mircea umbrit. La picioarele Timişoarei se aflau o deţinătoare a Cupei UEFA, un tehnician reputat şi un miliardar îngălbenit de necaz. Ascuns după pântecul impunător al lui Marian Iancu, care jubila, Răzvan, fiul lui Mircea, se chircise înnegurat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite