Beckham a plâns la el acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AC Milan a pierdut fără drept de apel „bătălia diavolilor”, înclinându-se în faţa lui Manchester United după o dublă manşă terminată cu scorul de 7-2 pentru britanici.

În retur, pe „Old Trafford", italienii au fost umiliţi, pierzând cu 0-4, însă marele perdant a fost David Beckham, fostul idol al suporterilor din Manchester, acum în tricoul milanezilor.

Internaţionalul englez a primit prima palmă în momentul în care a aflat că nu va fi titular, Leonardo apelând la el atunci când zarurile erau aruncate, iar scorul ajunsese la 0-3.

Cum disputa îşi pierduse de mult miza, spectatorii l-au primit aşa cum se cuvine pe Beckham şi au vibrat ca pe vremuri la o execuţie spectaculoasă a acestuia din afara careului. „A fost emoţionant, dar trist", a spus la final David, vărsând şi câteva lacrimi.

„Goldenboy 2 - Goldenballs 0"

Pentru fanii „diavolilor" din Manchester, idolul este acum Wayne Rooney, cu două goluri marcate în poarta „diavolilor" italieni. „Goldenboy 2 - Goldenballs 0", a afişat Daily Sport, rezumând duelul dintre prezentul şi trecutul lui United, adică dintre Rooney şi Beckham.

Aşadar, echipa lui Sir Alex Ferguson, chiar şi fără Cristiano Ronaldo, ajunge din nou în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acolo unde este deja Arsenal şi unde poate ajunge săptămâna viitoare Chelsea, echipele britanice confirmând astfel dominaţia instaurată la nivel european în ultimele sezoane.

"Nu ştiu dacă am avut lacrimi în ochi, însă primirea mea a fost incredibilă. Mi-o voi aminti mereu. "
David Beckham
mijlocaş AC Milan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite