Beckham, oaspete la Manchester

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şapte ani de la plecarea de la Manchester, în 2003, David Beckham se va întoarce astăzi, ca adversar, pe stadionul unde a făcut primii paşi în fotbal. "Nu sunt speriat.

Va fi pentru prima dată în viaţa mea când voi dori ca United să piardă", a spus internaţionalul englez, care speră, împreună cu coechipierii de la AC Milan, să întoarcă rezultatul de 2-3 cu care italienii au cedat în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Totuşi, la fel ca în ultima partidă de campionat (0-0 cu AS Roma), Leonardo, tehnicianul milanezilor, ar putea începe întâlnirea de pe "Teatrul Viselor" cu Beckham pe banca de rezerve.

„Galacticii" înfruntă blestemul optimilor

Pentru Real Madrid, se poate spune că finala Ligii Campionilor, programată chiar pe „Santiago Bernabeu" în luna mai, se joacă astăzi. După 0-1 în tur cu Olympique Lyon, „galacticii" trebuie să depăşească, în primul rând, handicapul psihologic dat de ultimele cinci sezoane europene, încheiate în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Contra francezilor, principala absenţă din lotul lui Manuel Pellegrini este Karim Benzema, atacantul transferat chiar de la Lyon fiind accidentat. De asemenea, vor lipsi suspendaţii Xabi Alonso şi Marcelo.

Liga Campionilor, optimi, retur

Azi
- Man. United - AC Milan, 21.45 (în tur 3-2), Boom Sport One
- Real Madrid - Ol. Lyon, 21.45 (0-1), TVR 1

*Meciurile Arsenal - FC Porto (1-2) şi Fiorentina - Bayern (1-2) s-au jucat aseară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite