Beckham vrea să joace în Europa, dar nu la AC Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Beckham vrea să joace la o echipă europeană în această iarnă după încheierea sezonului cu Los Angeles Galaxy, însă nu va merge la AC Milan, ca în precedenţii doi ani, informează AFP.

"Nu mă voi duce la AC Milan de această dată, deoarece nu este posibil să mă integrez în grup într-un timp atât de scurt. Însă mă voi duce undeva pentru că vreau să fiu în formă şi să am din nou şansa de a fi din nou selecţionat în naţionala Angliei", a declarat, duminică seară, englezul de 35 de ani, când a primit un premiu decernat de BBC pentru întreaga carieră.

Beckham, care este liber până la începutul noului sezon american în martie, a respins posibilitatea revenirii la un club englez, decât dacă ar fi vorba de Manchester United.

"Poate voi reveni într-o zi în Premier League, însă am spus mereu că doar la Manchester United şi nu mă aştept să se întâmple aşa ceva", a declarat fostul mijlocaş al Red Devils, fără a oferi detalii în privinţa destinaţiei sale.

"Poate am 35 de ani, dar sunt convins că pot juca la un nivel înalt încă un an sau doi", a declarat Beckham, care a ratat ultima ediţie a Cupei Mondiale din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite