Beckham: "N-am vorbit cu Leonardo despre PSG"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beckham (stânga) a sărbătorit cu berea în mână
Beckham (stânga) a sărbătorit cu berea în mână

Mijlocaşul englez al formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, campion al SUA şi dorit de Paris Saint-Germain, a declarat, marţi, într-un interviu pentru Sky Sports News, că nu a discutat cu Leonardo, directorul sportiv al grupării franceze, informează AFP.

"Nu am vorbit deloc cu Leonardo. El mi-a trimis un mesaj pentru a-mi ura succes, eu i-am răspuns, dar nu am discutat de problema plecării la PSG", a spus fostul internaţional englez, în vârstă de 36 de ani, Beckham a mai recunoscut că nu vrea să joace pentru un alt club englez în afară de Manchester United.

"Am spus mereu că ar fi ciudat să revin în Anglia dacă nu este la Manchester United. Sunt un fan al Manchester United şi nu cred că voi ajunge să joc pentru altă echipă. Dar cine ştie?", a afirmat Beckham. Englezul spune că poate rămâne încă un an la Los Angeles. "Este una din opţiunile mele. Ultima piesă din puzzle era să câştig titlul de campion deoarece voiam să promovez MLS, să ajung la dezvoltarea sa, dar şi să câştig. Am reuşit tot ce mi-am propus", a afirmat Beckham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite