FOTBAL: Beckham, la un pas de bătaie cu suporterii lui LA Galaxy (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Beckham nu s-a simţit deloc în largul său în perioada petrecută la L.A Galaxy
FOTBAL: Beckham nu s-a simţit deloc în largul său în perioada petrecută la L.A Galaxy

Internaţionalul englez al lui LA Galaxy, David Beckham, a avut o ieşire nervoasă la adresa unor suporteri ai formaţiei sale care l-au fluierat la fiecare atingere de balon în timpul amicalului de duminică împotriva lui AC Milan, informează The Telegraph.

La finalul primelor 45 de minute ale întâlnirii, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a încercat să treacă peste reclamele de la marginea terenului pentru a le cere socoteală fanilor care l-au apostrofat încă de la debutul meciului. Fostul jucător al lui Real Madrid şi Manchester United a gesticulat nervos în direcţia unui sector al tribunei unde se aflau susţinătorii lui Galaxy, dar a fost calmat de forţele de ordine, care au fost nevoite să oprească şi un fan care a sărit gardul de protecţie şi alerga spre fotbalist.

Cu toate acestea, Beckham a explicat la finalul partidei cu AC Milan, scor 2-2, că nu a vrut decât să dea mâna cu un suporter: "Majoritatea fanilor au fost grozavi. Au existat într-adevăr unul sau doi care m-au fluierat continuu, dar era de aşteptat. Eu am vrut doar să-i strâng mâna unuia dintre susţinători, însă acesta nu s-a conformat. Aceasta este toată povestea".

Amicalul cu formaţia italiană a consemnat primul joc pe care internaţionalul englez l-a susţinut în faţa propriilor suporteri după cele cinci luni pe care le-a petrecut sub formă de împrumut la AC Milan. Beckham, care a contribuit la ambele goluri ale echipei sale, a fost apostrofat de fani încă de la încălzire şi a fost întâmpinat cu mai multe banere care conţineau mesaje ostile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite