Fotbal: David Beckham, admonestat, a decis să nu mai răspundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal: David Beckham, admonestat, a decis să nu mai răspundă
Fotbal: David Beckham, admonestat, a decis să nu mai răspundă

Fotbalistul englez David Beckham, admonestat din nou de suporterii echipei sale actuale Los Angeles Galaxy, a decis să nu mai răspundă acestui gen de provocări.

Internaţionalul englez, aflat în relaţii reci cu o parte a suporterilor de la împrumutul său la AC Milan în iarna trecută, a fost fluierat din nou în meciul amical pierdut în faţa formaţiei spaniole FC Barcelona, la Pasadena, în ciuda unui gol înscris în minutul 44 (scor 1-2).

"Un tip mi-a insultat soţia", a povestit Beckham la încheierea partidei, făcând trimitere la comportamentul unui suporter la un meci disputat recent în cadrul Campionatului nord-american de fotbal (MLS).

"Dacă cineva îmi insultă apropiaţii, să fiţi siguri că voi sări în apărarea soţiei şi a copiilor mei", a prevenit el. "Dar dacă aceste lucruri se repetă, nici nu voi mai privi, nu merită efortul", a adăugat fostul jucător de la Manchester United.

"Din 93.000 de persoane din aceată seară (record de afluenţă pentru un meci în SUA, după Mondialul 1994), 95 sau 97 la sută au fost incredibili. Dar, mă rog, există mereu o minoritate, asta-i viaţa", a continuat Beckham, făcând aluzie la fluierăturile care i-au fost destinate la Pasadena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite