FOTBAL: Beckenbauer i-a cerut scuze lui Franck Ribery pentru acuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Beckenbauer i-a cerut scuze lui Franck Ribery pentru acuze
FOTBAL: Beckenbauer i-a cerut scuze lui Franck Ribery pentru acuze

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al lui Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, şi-a cerut scuze mijlocaşului francez Franck Ribery, despre care a spus că este interesat mai mult să se transfere la altă echipă, decât să-l preocupe gruparea la care evoluează, informează AFP.

"Am făcut o greşeală când am spus că lui nu-i pasă de Bayern. Am vrut să spun că îl înţeleg că vrea să meargă la Real Madrid, deoarece rădăcinile lui nu sunt în Germania. Îmi pare rău. Declaraţiile mele nu au fost înţelese, eu am vrut să-l ajut, chiar dacă azi poate părea comic", a spus Beckenbauer, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate.

La finalul lunii iulie, Beckenbauer l-a criticat pe fostul jucător al lui Marseille, despre care a spus că a venit la Bayern doar pentru a putea pleca la un club mai mare precum Real Madrid şi că nu-l interesează soarta grupării deoarece este francez.

"Clubul Bayern Munchen nu a avut niciodată impresia că Franck Ribery se foloşte de echipă pentru a avansa în carieră", precizase clubul într-un comunicat oficial.

Internaţionalul francez a reluat în această săptămână antrenamentele, după o lună de absenţă, dar nu va juca în prima etapă a Bundesligii, contra lui Hoffenheim. 
 

Mai citeste:
FOTBAL: Becknbauer: "Ribery este un francez şi nu îi pasă de Bayern"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite