Fotbal: Beckenbauer, convins că Bayern este marea favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal: Beckenbauer, convins că Bayern este marea favorită
Fotbal: Beckenbauer, convins că Bayern este marea favorită

Legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, este de părere că echipa sa, Bayern Munchen, este marea favorită a Campionatului Germaniei 2009-2010, care începe vineri, în timp ce selecţionerul german Joachim Loew s-a arătat mult mai rezervat.

Potrivit lui Beckenbauer, Bayern, care este condusă din iulie de olandezul Louis van Gaal, "este cea mai bună formaţia a lui Bayern din toate timpurile".

"Vrem să devenim campioni ai Germaniei şi vrem să ajungem în sferturile de finală, chiar în semifinalele Ligii campionilor", a spus preşedintele consiliului de supraveghere al clubului Bayern, Franz Beckenbauer, scrie Agerpres.

Opinie împărtăşită şi de Ottmar Hitzfeld, fost antrenor în Bavaria, în prezent selecţioner al Elveţiei, care a afirmat: "Singura problemă care se pune este cine va fi pe locul 2". Hitzfeld a ţinut, totuşi, să pună în gardă conducătorii Bayernului, sfătuindu-i să vândă unul dintre cei 5 centri atacanţi, în special pe italianul Luca Toni, care nu va suporta postura de rezervă.

Pe de altă parte, Loew consideră că sezonul 2009-2010 nu va fi "o formalitate" pentru Bayern: "Există mai multe echipe care au progresat în ultimii ani în constanţă şi calitate", a spus el pentru agenţia germană SID. "Poate că va fi o campioană pe care nu o aşteaptă nimeni, ca Stuttgart în 2007 sau Wolfsburg anul acesta", a concluzionat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite