Becali le pune spioni pocheriştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă discoteci, baruri şi cluburi, câţiva dintre jucătorii roş-albaştri şi-au redescoperit pasiunea pentru adrenalină. Lideri la acest capitol: prietenii de nedespărţit Bogdan Stancu şi Cristi Tănase, plus copilul-problemă Cosmin Matei.

Cei trei au fost surprinşi de paparazzi în urmă cu o săptămână la Hotelul Marriott, unde gaşca veselă a zăbovit câteva ore la masa de pocher, pariind sume modice.

Amendă de 5.000 de euro

„L-am pus pe MM să se intereseze de incidentul cu cazinoul. O să mă întâlnesc cu ei şi o să le spun că niciun jucător nu are voie să calce într-un
cazinou cât timp este sub contract cu Steaua. Acolo e dracu', pierzi bani, te cerţi cu familia acasă",  a punctat latifundiarul. Nervos, acesta a luat legătura cu Mihai Stoica, transmiţându-i că este direct responsabil ca steliştii să nu joace pocher nici între ei, în cantonament, în caz contrar urmând să-i amendeze cu până la 5.000 de euro. Astfel, la Belek, unde roş-albaştrii petrec prima stagiune de pregătire în vederea returului, Meme şi directorul sportiv Narcis Răducan îi „spionează" pe fotbalişti, pentru a se asigura că evită jocurile de noroc. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite