Becali pune presiune pe Dumitru Bucşaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului Steaua-Unirea Urziceni, patronul „roş-albaştrilor” i-a cerut finanţatorului ialomiţenilor să-i înapoieze o datorie de 10 milioane de euro. Steaua nu a câştigat niciun meci din ultimele 13, iar astăzi întâlneşte Unirea Urziceni. Becali a simţit importanţa meciului şi pune presiune suplimentară asupra oaspeţilor.

Înainte de meciul dintre Steaua şi Unirea Urziceni de astăzi au apărut speculaţii privind o eventuală înţelegere între patroni. Dumitru Bucşaru s-a împrumutat încă din sezonul trecut de o sumă importantă de bani de la Gigi Becali. Din cei circa 200 de milioane de euro pe care îi avea în cont, Becali i-a dat iniţial lui Bucşaru aproximativ cinci milioane de euro. Acesta din urmă  pare să mai fi apelat ulterior la încă un împrumut de la patronul Stelei.

Apropiaţii celor doi spun că Bucşaru i-ar datora lui Becali, cu tot cu dobândă, circa 10 milioane de euro. În plină criză financiară, Becali vrea să-şi recupereze datoria care ar fi trebuit achitată măcar în parte până acum. Problema constă în faptul că nici Bucşaru nu a fost ferit de efectele crizei, astfel că i-ar fi greu să achite într-un timp scurt o sumă mare de bani.

 “Este posibil să fie şi strategia lui Gigi să pună presiune pe acest meci cerându-i patronului de la Urziceni să-i dea banii acum”, a dezvăluit unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali.

Acesta a anunţat şi public faptul că intenţionează să-şi recupereze toate datoriile. “Am împrumutat 80 de milioane de euro anul trecut unor prieteni şi cunoscuţi de-ai mei. Sunt chiar şi doi patroni din fotbal care îmi datorează bani. Îmi vreau banii înapoi”, a anunţat răspicat Becali. Acesta s-a gândit să-l strângă cu uşa pe Bucşaru chiar înaintea meciului direct de astăzi. Steaua are foame de puncte, iar Unirea Urziceni este liderul campionatului, fiind o echipă într-o formă de excepţie. 

Proteste faţă de Becali

După acţiunile de protest de la partidele „roş-albaştrilor” cu Rapid, Dinamo, Timişoara şi Bayern München, suporterii stelişti vor continua şi la jocul cu Urziceni scandările împotriva patronului Becali. Pentru a preîntâmpina totuşi repetarea unor incidente asemănătoare celor de la jocul cu Timişoara, Jandarmeria a decis să trimită în Ghencea peste 300 de oameni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite