Becali îşi bate joc de suporteri: ultraşi pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abonaţii de la peluze au fost interzişi, iar Steaua va avea o galerie inedită diseară. Patronul Stelei a reacţionat dur după ce fanii au afişat mesajul „Angajăm lunetist“ în meciul de la Iaşi. „Dacă mă supără, poate încep şi eu să jignesc şi să caut lunetişti!“, a spus Becali.

Câteva zeci de pensionari au luat ieri cu asalt casele de bilete ale arenei din Ghencea încă de la ora 7:00, deşi programul începea abia la 9:00.

În total, clubul din Ghencea a rezervat 300 de tichete gratuite pentru bătrâni, la care se adaugă alte 1.200 trimise de Gigi Becali la mai multe instituţii de învăţământ. La stadion, pensionarii au fost luaţi în derâdere de câţiva ultraşi aflaţi prin preajmă: „Ce căutaţi aici, boşorogilor? Veniţi doar la gratuităţi! Alţii care îşi dau sufletul pentru Steaua stau acasă şi voi intraţi? Ruşine!”.

Citiţi şi:


Becali le-a făcut plângeri penale ultraşilor

Gigi Becali a vorbit din nou despre conflictul cu fanii. „De acum vin cu SPP-ul la meci. Sunt candidat la Preşedinţie şi am fost ameninţat cu moartea, aşa că trebuie să fiu apărat. Unii fani vor să arunce cu banane, să facă acte de discriminare, dar sunt monitorizaţi. Ei vor plăti pentru pagubele făcute. Am depus plângere penală împotriva a 1.100 de suporteri pentru a recupera amenda de 80.000 de euro pe care am plătit-o la UEFA din cauza lor. Am oameni în galerie ca la contrainformaţie! Cei pe care îi am infiltraţi pot să bată câte 200 de oameni, dar ai mei nu sar la bătaie”, a declarat patronul Stelei.

Gigi Becali susţine totuşi că le va permite fanilor să vină cu bannere la stadion, cu condiţia să nu-i fie adresate: „Sunt de acord să fiu contestat, deşi e o tâmpenie să conteşti patronul, dar în mod democratic. Îi las să mă injure la pauză, înainte şi după meci. Trebuia să închid de multă vreme Peluza Sud”. 

Toja va fi noul număr 10

Gigi Becali l-a lăudat pe columbianul Juan Toja. „E cel mai bun din ţară, iar din iarnă vreau să-i dau numărul 10. El ar vrea 8, dar vreau să iau numărul 10 de la Grzelak şi i-l dau lui, pentru că şi aşa are mai mult păr decât polonezul“, a spus finanţatorul, care susţine că meciul cu Rapid e mai important decât cel cu Fener.

Despre Fenerbahçe

-Căpitanul Alex şi spaniolul Daniel Guiza nu au făcut deplasarea la Bucureşti, fiind accidentaţi.
-Roberto Carlos a declarat că îşi aduce aminte de autogolul lui Bănel Nicoliţă, din meciul Stelei de la Madrid din 2006.
-Delegaţia turcilor a fost aşteptată ieri-dimineaţă, pe Aeroportul „Henri Coandă“, de 30 de fani, membri ai fan-clubului din Bucureşti.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite