Becali: "Unirea Urziceni e campioană, iar Steaua va merge în Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali: "Unirea Urziceni e campioană, iar Steaua va merge în Liga Europa"
Becali: "Unirea Urziceni e campioană, iar Steaua va merge în Liga Europa"

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de faptul că Dinamo nu mai are nicio şansă la titlu şi susţine că Unirea Urziceni este campioană, indiferent de decizia TAS în cazul punctelor Timişoarei şi de rezultatele din ultima etapă, iar Steaua va merge 100% în Liga Europa.

"Chiar am vorbit aseară cu Borcea şi i-am zis că am o presimţire că nu o să îi bată pe cei de la FC Braşov, iar Unirea Urziceni va învinge la Timişoara. Puneţi Unirea campioană 100%, nu mai are rost să vorbim mai multe. Unirea Urziceni e campioană, iar Steaua va merge în Liga Europa. Nu se mai face nicio fuziune, nu mai are rost să se facă manevre. Asta e realitatea. Calculaţi-vă cine va fi a şasea calificată în cupele europene, Steaua e deja calificată", a spus Becali la Sport.ro

Finanţatorul grupării din Ghencea susţine că Steaua va obţine ce rezultat are nevoie în ultima etapă. "Dacă ne va trebui un punct, vom lua un punct, dacă vrem trei, atunci vom câştiga. Unirea Urziceni a meritat să câştige acest campionat, nu a cumpărat niciun meci, nu au ajutat-o arbitrii", a adăugat acesta.

În altă ordine de idei, Becali a anunţat că va închide peluzele stadionului Steaua ca urmare a conflictului cu suporterii. "I-am zis lui Argăseală, dar i-a fost frică. Peluzele Nord şi Sud vor fi închise, sunt numai vagabonzi acolo. Păi eu să dau milioane de euro şi ei să mă înjure?", a mai afirmat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite