Ioan Becali l-a dat afară pe Sabău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar a făcut tot posibilul ca „Moţul“ să nu mai ajungă la Dinamo. A făcut-o pe soţia lui să plângă şi a ameninţat că-şi va lua toţi jucătorii. Neluţu Sabău, care semnase pe trei ani cu Dinamo, nu va mai merge până la urmă în „Ştefan cel Mare”!. Din două motive, ambele avându-l în prim-plan pe Ioan Becali.

Citiţi şi
Ioan Sabău : „La Dinamo, antrenorul este în vacanţă“
Giovani Becali: "Sabău a omorât un om şi Dinamo l-a scăpat"

Dinamo era să rămână fără jucători. Oricât de greu de crezut ar părea, roş-albii se aflau pe marginea prăpastiei dacă îl învesteau pe Sabău. Ioan Becali era decis, în acest caz, să-şi ia toţi jucătorii pe care îi reprezintă la Dinamo, şi să-i vândă la alte echipe, beneficiind şi de sprijinul lui Borcea şi al lui Turcu.

Firma lui Becali are contracte de reprezentare cu Lobonţ, Zicu, Bratu, Moţi, Ad. Cristea, Dănciulescu, M. Niculae, Niculescu, Mitea, Pulhac şi Boştină. 

Nevasta lui Sabău nu şi-a mai lăsat soţul la Dinamo. Ioan Becali e într-un conflict vechi cu Sabău pentru că „Moţul” nu a vrut să semneze cu el pe când era jucător şi apoi, pe când antrena la Bistriţa, l-a „fentat” la comisionul pentru transferul lui Sepsi la Benfica.

În cadrul unei emisiuni TV, fostul impresar l-a desfiinţat pe Sabău: „A omorât un om cu maşina” şi „Ce antrenor e Sabău, ce a jucat Gloria Bistriţa?”. Soţia „Moţului” a izbucnit în lacrimi când a auzit aceste acuze şi i-a cerut fostului internaţional să nu mai meargă la Dinamo. Familist convins, Neluţu s-a conformat.

În acest context, Dinamo are două variante clare de antrenori, Rednic şi Ionuţ Badea, şi două rezerve: Dusan Uhrin jr şi Nicolo Napoli.

Se întoarce Mircea Rednic?

image


„Puriul”, aflat momentan în Belgia, este aşteptat să revină în ţară luni, pentru a-şi rezolva lucrurile cu Dinamo.

Rednic  ar putea avea surpriza să i se propună continuarea activităţii în „Groapă”,
însă nu este susţinut decât de Borcea şi, parţial, de Badea. Turcu şi Ioan Becali nici nu vor să audă de Rednic.

Ionuţ Badea este favorit

image



Cel mai probabil, noul antrenor va fi actualul tehnician al lui FC Argeş, Ionuţ Badea. Avantaj: e agreat de Ioan Becali, Turcu, Badea şi de majoritatea jucătorilor. Dezavantaj: nu are licenţa PRO de antrenor şi Dinamo va trebui să angajeze un director tehnic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite