Gigi Becali tace, steliştii jubilează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali tace,  steliştii jubilează!
Gigi Becali tace, steliştii jubilează!

Campania electorală în care este implicat şi patronul roş-albaştrilor îi scuteşte pe jucători de criticile televizate ale latifundiarului din Pipera. Timp de o lună, Gigi Becali nu poate fi invitat decât la emisiuni pe teme politice.

Citiţi şi:


23 octombrie, ora 0.00. Startul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale a adus un val de uşurare în Ghencea. Motivul?

Timp de o lună, patronul Gigi Becali nu va mai avea acces la nicio emisiune televizată în afara celor electorale. În aceste condiţii, jucătorii Stelei nu mai au motive să se teamă din cauză că ar putea fi desfiinţaţi de patron după fiecare meci.

Faptul că apele s-au mai liniştit la Steaua Bucureşti este dovedit şi de un episod petrecut în vestiarul echipei din Ghencea la derby-ul cu Rapid Bucureşti. La şedinţa tehnică dinaintea întâlnirii patronul-sperietoare şi-a făcut apariţia la cabine.

„Bă, băieţi, pe mine nu mă interesează alt rezultat decât victoria. Nu-mi pasă de nicio scuză, vreau să-i bateţi p-ăştia pentru mine, să ştiu eu că l-am bătut pe cheliosu’ ăla de Copos”, le-a spus Becali jucătorilor.

Cum rezultatul nu a fost decât 1-1, fotbaliştii se aşteptau să iasă iureş la finalul meciului, când, după ce au terminat duşurile, au auzit că latifundiarul le va face o nouă vizită.

Becali i-a găsit pe stelişti resemnaţi şi cu capul în pământ, aşteptând cu înfrigurare valul de critici. Surprinzător, însă, Gigi i-a luat pe fiecare în parte în braţe şi i-a felicitat pentru jocul prestat.

Până şi Szekely, cel care fusese atacat din lojă în timpul partidei, a fost încurajat de patron. „Domnul Becali a venit în vestiar să ne felicite, ne-a spus că l-a mulţumit jocul din a doua repriză”, a mărturisit şi Stoichiţă după meci.

Are un nou site

După ce în campania electorală de anul trecut Becali a intrat în lumea virtuală prin intermediul unui blog, a cărui primă postare a fost „Mi-am tras blog, hahalerelor”, latifundiarului din Pipera i-a fost dedicată acum o nouă pagină de internet:

http://www.becalipresedinte.ro. Şi aici, prezentarea candidatului este făcută într-un mod inedit: „Latifundiarul din Pipera, posesor de Maibach, Războinicul Luminii, patronul Stelei şi cel mai mare binefăcător al României moderne. Prezentăm viaţa lui Gigi Becali, pac-pac hahalerelor. Contestată şi spectaculoasă”.

Pe site, sunt prezentate atât filmuleţe cu realizările şi discursurile politice ale lui Gigi, dar şi parodii realizate în emisiunea „Mondenii”, respectiv declaraţii despre fotbal.

Acord

FC Timişoara şi Steaua au trimis cereri către Comisia Centrală a Arbitrilor prin care solicită o brigadă de arbitri din străinătate la partida care va avea loc, duminică, între cele două echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite