Sechelariu: „Gigi Becali parcă a înnebunit de tot!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sechelariu: „Gigi Becali parcă a înnebunit de tot!“
Sechelariu: „Gigi Becali parcă a înnebunit de tot!“

Fostul primar nu vrea să dea ochii cu patronul din Ghencea, la meciul de azi dintre FCM Bacău şi Steaua, din Cupă. El susţine că latifundiarul s-a compromis total. Timpurile în care Dumitru Sechelariu şi Gigi Becali urmăreau împreună un meci de fotbal au apus de mult.

Chiar dacă astăzi FCM Bacău şi Steaua se vor întâlni în Cupa României, fostul edil-şef al oraşului lui Bacovia nu agreează o reîntâlnire cu cel care i-a fost prieten.

„Nu o să-mi facă mare plăcere să mă întâlnesc cu Gigi Becali. Este un om care s-a compromis prea mult. Nu vedeţi cum procedează în ultimul timp? Parcă este nebun! Chiar dacă o să vin la meci, nu o să stau prin preajma lui. La câte am văzut de-a lungul timpului la el, şi am fost destul timp împreună, mi-am dat seama că este un fenomen foarte ciudat”, a spus Sechelariu pentru „Adevărul”.

El a comentat recentele evenimente petrecute în Ghencea: „Şi eu am mai intrat în vestiarul echipei, dar nu am făcut aşa. Nu la nivelul unde s-a ajuns la Steaua. Fără permisiunea antrenorului nu se face aşa ceva”.

În ceea ce priveşte partida de azi, preşedintele de onoare al moldovenilor este realist: „Steaua are 90 la sută şanse de calificare. Nu va putea fi un meci echilibrat. Doar să înscrie primii jucătorii lui Poenaru şi apoi să se apere pe două rânduri”.

În contul relaţiei de prietenie între Sechelariu şi Becali, numeroşi jucători au ajuns de la FCM Bacău la Steaua. Narcis Răducan, Cristi Ciocoiu, Dorin Goian, Eugen Baciu, Florin Lovin şi Andrei Cristea au plecat de la „galben-albaştri” spre Ghencea.

“În 2004 am pierdut alegerile. De ce Bacăul trebuia să mai aibă o echipă aşa frumoasă?  Am vrut să întăresc Steaua, fiindcă acolo era prietenul meu Gigi. De aceea i-am dat cei mai buni jucători ai mei pe bani puţini”, a recunoscut Sechelariu înainte de a intra în conflict cu latifundiarul.

Politicul i-a despărţit în 2004

În 2004, prietenia între Becali şi Sechelariu s-a terminat, deoarece fostul primar s-a considerat trădat de latifundiar la alegerile politice. „M-a numit preşedintele PNG, apoi m-a vândut”, a spus Sechelariu într-un interviu pentru „Adevărul”. Cei doi s-au certat şi recent în urma transferului lui Florin Lovin de la Steaua la München 1860. „Trebuie să-mi dea 500.000 de euro”, a ţipat „Seche”, dar Becali nici n-a vrut să audă de aşa ceva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite