Steaua-Dinamo ar putea fi arbitrată de români / Gigi Becali a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua-Dinamo ar putea fi arbitrată de români / Gigi Becali a luat foc
Steaua-Dinamo ar putea fi arbitrată de români / Gigi Becali a luat foc

Preşedintele CCA, Vasile Avram, spune că la derby-ul Steaua - Dinamo vor oficia arbitri români în cazul în care nu va primi un răspuns favorabil din partea federaţiilor din Italia, Spania sau Ucraina, în următoarele două zile. Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat că nu acceptă varianta ca arbitri români să conducă la centru derby-ul din weekend.

"Am rugat federaţiile din Spania, Italia şi Ucraina să ne trimită un răspuns până miercuri la ora 14:00 pentru a lua măsuri. Dacă nu primim un răspuns afirmativ, trebuie să ne orientăm către cavalerii fluierului din România care au fost cei mai în formă în debutul sezonului", a spus Avram la sportro.
Atât i-a trebuit lui Becali, pentru a considera această declaraţie, ca fiind o "vrăjeală": "Noi suntem papagali, suntem copii, să nu ne prindem? Eu dau azi solicitare în Italia, în Spania, în Anglia şi ăia nu-mi răspund?. Eu am cerut străin! Aşa am vrut şi eu, şi Borcea. Dacă Avram nu poate să aducă un străin, să lase pe altul. Asta e clar vrăjeală, minciună. Ce îmi zice mie că aşteaptă până miercuri? Ce, Stelei îi trebuie ucrainean? Îi aduc eu arbitri mâine. În 5 ore, nu până miercuri, pac-pac, bum-bum", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite