FOTBAL: Gigi Becali - "Am fost ameninţat cu moartea, vin cu SPP-ul la meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali - "Am fost ameninţat cu moartea, vin cu SPP-ul la meci"
FOTBAL: Gigi Becali - "Am fost ameninţat cu moartea, vin cu SPP-ul la meci"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că deţine informaţii că unii dintre suporteri vor încerca să comită mai multe acte huliganice la meciul cu Fenerbahce şi de aceea le-a transmis fanilor să vină la stadion cu trei ore înainte, deoarece vor exista mult mai multe filtre de control.

"La acest meci, toţi suporterii trebuie să vină cu trei orie înainte de început, pentru că vor fi controale riguroase. Am informaţii că o parte dintre fani s-au înţeles şi au făcut nişte strategii, dar nu o să le meargă. Vor să forţeze porţile, să arunce cu coji de banane, să scandeze injurii rasiste la adresa jucătorilor lui Fenerbahce, dar nu vor reuşi, le promit eu. Azi, a fost o şedinţă la stadion, între toţi de la club şi autorităţi. Organele statului sunt la curent cu ce fac aceşti oameni, iar cei care fac acte huliganice vor fi trimişi în judecată", a spus Becali.

Oficialul grupării din Ghencea a dezvăluit că a luat deja legătura cu forurile mondiale pentru a le anunţa de intenţia fanilor. "Am înştiinţat UEFA şi FIFA cu o scrisoare în care am explicat ce intenţie are această mână de suporteri, iar FIFA ne-a mai trimis un agent de securitate la meci. A venit să se informeze că nu clubul e de vină, nu el are probleme de organizare. Nu au cum să ne suspende terenul din nou, azi vom face încă o scrisoare prin care anunţăm intenţiile lor în legătură cu bannerele şi cojile de banane", a punctat acesta.

Gigi Becali afirmă că îşi va suplimenta garda de corp după ce a fost ameninţat cu moartea de fani şi spune că aceştia din urmă mai au o singură şansă să se reabiliteze. "Am văzut banner-ul ăla la meciul cu Iaşi, că angajează lunetist. De mâine, voi merge cu SPP. Le-am spus că sunt ameninţat cu moartea şi voi fi protejat. Sunt de acord să fiu contestat, dar în mod democratic. Îi las să mă înjure, dar numai la pauză, înainte şi după meci, fiindcă altfel demoralizează jucătorii. Am făcut deja destui paşi înapoi. Nu spun că e ultimul avertisment, dar e penultimul. Oricum, trebuia să închid de multă vreme Peluza Sud", a mai afirmat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite