Becali: "Eşti un mincinos", Ivanovici: "Becali e dictator la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali: "Eşti un mincinos", Ivanovici: "Becali e dictator la Steaua!"
Becali: "Eşti un mincinos", Ivanovici: "Becali e dictator la Steaua!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi realizatorul emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici, au avut un schimb de replici  la Acces Direct pe Antena 1 pe marginea scandalului creat pe de înregistrarea cu presupusul jucător stelist.

Gigi Becali şi Horia Ivanovici s-au contrat timp de mai bine de un sfert de oră. Atât Becali cât şi Ivanovici au încercat să le arate spectatorilor şi telespectatorilor că fiecare poate controla schimbul de replici.

Mai citiţi şi:

Ivanovici: Ştii bine ce s-a întîmplat în vestiar!
Becali: Şi ce dacă? Chiar dacă m-ai ajutat, asta nu-ţi dă dreptul să faci ce ai făcut! Dă-l în vileag pe jucătorul ăla! Tu nu eşti Gigi cu mine, puteai să mă tutuieşti dacă erai corect cu mine.

Ivanovici: Sunt sârb, am onoare, demnitate! Totul e o făcătură ordinară, o diversiune.
Becali: Cum să fie chiar vocea ta acolo? Ce nu-ţi convine?

Ivanovici: E dictator acolo, face ce vrea la Steaua. Întreabă-l pe Goian ce părere are! Se ruga în fiecare zi la biserică să plece din Ghencea.
Becali: M-a costat două milioane de euro contractul, i-am dat voie să plece pentru 1,6 milioane de euro, i-am mărit contractul de la 60.000 de euro la 250.000 în doi ani, ce mai vrea. Lasă tu Steaua, spune cum a fost cu înregistrarea.

Ivanovici: Eu am dat înregistrarea originală şi cea contrafăcută a apărut abia la 48 de ore după aceea. Nu sînt papagal, aşa cum eşti tu obişnuit să vezi! Bergodi a confirmat ce am zis eu!
Becali: E un mincinos! Nu recunoaşte că i-am dat nici măcar cei 180.000 de euro.

Ivanovici: Chiar crezi că eram atît de idiot să îmi pun eu vocea pe înregistrarea?
Becali: Dacă recunoaşte, îl iert!

Ivanovici: Ce naiba, eşti Dumnezeu ca să ierţi?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite