Becali către Goian: "Ce ai mă, eşti supărat că nu te-ai transferat afară?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Stelei l-au vizitat joi, înainte de plecarea spre cantonamentul din Austria, pe patronul Gigi Becali la reşedinţa din Aleea Alexandru, pentru a-i ura "La mulţi ani" şi a ciocni un pahar de şampanie, cele mai importante absenţe fiind cele ale lui Lovin, Pleşan, Dayro Moreno şi Semedo.

Jucătorii roş-albaştri au sosit la scurt timp după conferinţa de presă organizată pentru prezentarea oficială a lui Cristiano Bergodi ca antrenor şi au trecut fiecare prin dreptul lui Becali pentru a-l saluta şi pentru a-i ura "La mulţi ani". În momentul în care tânărul Mihai Onicaş a trecut prin faţa sa, patronul Stelei i-a transmis: "Tu o să fii mai bun decât Mirel (n.r. Rădoi), am încredere în tine". În schimb, lui Goian i-a cerut să nu mai fie supărat că nu s-a transferat: "Ce ai, mă? Eşti supărat că nu te-ai transferat afară?".

Becali i-a chemat alături de el pe jucătorii promovaţi de la echipa a doua şi le-a spus că are încredere în ei că vor deveni foarte valoroşi. De asemenea, finanţatorul Stelei l-a încurajat şi pe Bogdan Stancu, căruia i-a transmis că trebuie să dea 25 de goluri în sezonul 2009-2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite