VIDEO INCREDIBIL Cum au decis Ribery şi Kroos cine bate o lovitură liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă, 17 martie. Hertha – Bayern 0-6
Sâmbătă, 17 martie. Hertha – Bayern 0-6

Echipa din Munchen a marcat 20 de goluri într-o singură săptămână, ultima victimă fiind Hertha, spulberată, chiar la Berlin, cu 6-0.

Bayern pare că merge cu pedala de acceleraţie blocată. Munchenezii au prins viteză acum o săptămână, când, după o serie de meciuri proaste, au spulberat acasă pe Hoffenheim (7-0), iar de atunci nu se mai pot opri. La mijlocul săptămânii a fost rândul lui Basel să se scufunde în vârtejul jocului nemţilor (0-7), iar sâmbătă a căzut a treia victimă.

La meciul cu numărul 600 în campionat ca antrenor al lui Heynckes, elevii săi au ţinut să marcheze acest moment. Iar cel care a simţit-o pe propria piele a fost Otto Rehhagel, antrenorul Herthei Berlin. Bayern n-a ţinut cont că, de data aceasta, meciul a fost în deplasare şi a mai comis un „masacru": 6-0. În total, 20 de goluri într-o singură săptămână.

Au tras la sorţi cine să bată o lovitură liberă

La Berlin, jucătorii lui Bayern n-au umilit-o pe Hertha doar pe tabelă, ci şi pe gazon. La un moment dat, înainte de o lovitură liberă, Ribery şi Kroos au decis cine va fi executantul în urma jocului piatră - hârtie - foarfecă. A câştigat francezul, care a n-a reuşit însă şi să înscrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite