Bayern, calificare în genunchi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robben şi colegii lui au salutat fanii într-un stil propriu
Robben şi colegii lui au salutat fanii într-un stil propriu

Fără aportul olandezului Arjen Robben, bavarezii ar fi fost îngenuncheaţi la Florenţa de echipa lui Adi Mutu. „Briliantul” nu a jucat, însă colegii săi au făcut-o minunat, au condus cu 2-0 şi 3-1, obligându-i pe nemţi să transpire serios pentru a obţine calificarea.

La final, conform unui obicei mai vechi, jucătorii lui Bayern s-au deplasat către proprii suporteri, mulţumindu-le în genunchi. Mai puţin Arjen Robben, care avea un motiv întemeiat: olandezul a fost „omul meciului", cel care a tăiat elanul italienilor cu execuţia superbă de la golul de 2-3. „Robben o trimite pe Bayern în sferturi!", a titrat cotidianul german „Kicker".

Nu l-au uitat pe Ovrebo

De partea cealaltă, presa din Florenţa şi-a adus aminte de hoţia petrecută la meciul tur de pe „Allianz Arena". „E vina lui Ovrebo!", au scris ziarele italiene, acuzându-l încă o dată pe centralul norvegian pentru ofsaidul de doi metri de la golul lui Miroslav Klose.

Pe lângă Robben, seara de marţi din Liga Campionilor i-a aparţinut şi lui Nicklas Bendtner. Vârful danez al lui Arsenal Londra a marcat o triplă contra lui FC Porto (scor final 5-0), la doar câteva zile după ce fusese „masacrat" de presă pentru evoluţia slabă din meciul cu Burnley.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite