Bătuţi fără efort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiorentina a învins cu 1-0 Steaua în Ghencea, deşi nu a forţat deloc. „Roş-albaştrii” au pierdut şansa deloc neglijabilă de a se califica în Cupa UEFA. Steliştii au evoluat mizerabil cu trupa lui Mutu, suferind din cauza lipsei unui vârf veritabil.

Fanii stelişti au venit din nou la stadion decişi să facă scandal. Dacă prima repriză a oferit fotbal cu pipeta, suporterii  au fost foarte activi şi au mai pus Stelei o bilă neagră la UEFA.

După primul sfert de oră de joc, galeria de la Peluza Sud a aprins mai multe torţe, dintre care una a fost aruncată pe teren, situaţie care probabil va fi sancţionată serios de forul european.

Pericol de amenzi mari

Fanii de la cealaltă peluză au aruncat imediat o fumigenă în careul lui Frey, chiar în momentul când stelistul Dayro Moreno se pregătea să bată o lovitură liberă. Ca fotbal, Steaua şi Fiorentina au demonstrat în prima repriză de ce nu au ce căuta în Liga Campionilor.

Un şut bun al lui Dayro Moreno respins cu greu de Frey şi o lovitură liberă din 18 metri bătută de Mutu şi boxată de Zapata au fost singurele momente demne de remarcat după primele 45 de minute.

Steliştii au ieşit în evidenţă şi prin cele trei cartonaşe galbene, toate încasate fără să fi faultat. Bănel Nicoliţă şi Dayro Moreno au fost sancţionaţi după simulări, iar portughezul Semedo pentru că nu a păstrat distanţa în zid.

Arbitrul spaniol Luis Medina Cantalejo i-a pus la punct pe „roş-albaştri”, ale căror greşeli le-a fluierat „la sânge”.  

Repriza a doua a început cu aceeaşi lentoare cu care echipele italiene îşi adorm adversarii. Fiorentina nici nu a avut nevoie să forţeze pentru a dovedi că este superioară unei echipe a Stelei penibile.

În timp ce mijlocaşii Stelei nu reuşeau să lege o acţiune coerentă, trupa lui Prandelli a punctat brusc în minutul 66 prin Gilardino, după un corner executat de Vargas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite