„Bătrâna Doamnă“ a îngheţat în Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juventus a părăsit Liga Europa
Juventus a părăsit Liga Europa

Juventus a părăsit Liga Europa după un meci disputat la Poznan pe zăpadă, la o temperatură de – 12 grade Celsius. Italienii aveau nevoie de victorie miercuri seară la Poznan pentru a mai spera la calificare, însă n-au scos decât un egal (1-1), al cincilea din tot atâtea partide disputate.

Ca multe alte întâlniri din această rundă, întâlnirea din Polonia a avut de suferit din cauza frigului şi a căderilor abundente de zăpadă. De altfel, presa peninsulară a făcut haz de necaz, scriind că "singura greşeală a antrenorului Delneri a fost neconvocarea lui Alberto Tomba".

Într-adevăr, probabil că celebrul schior, retras din activitate, s-ar fi descurcat mai bine pe „patinoarul" de la Poznan decât au făcut-o Del Piero, Krasici, Iaquinta şi celelalte vedete ale „Bătrânei Doamne".

„S-a jucat în condiţii neregulamentare, nu se vedeau nici măcar liniile. Dacă terenul ar fi fost bun, am fi câştigat cu siguranţă", s-a plâns la final Gigi Delneri. Cu o oră înainte de meci, torinezii au solicitat oficialilor UEFA amânarea partidei din cauza condiţiilor meteorologice neprielnice, însă au fost refuzaţi.

Urmează Atletico?

Pe lângă eliminarea lui Juventus, o altă „bombă" a explodat la Madrid, unde deţinătoarea trofeului, cu Forlan şi Agüero în echipă, a pierdut contra formaţiei fostului stelist Toja, Aris Salonic (2-3).

Astfel, dacă elenii vor câştiga în ultima etapă, cu Rosenborg acasă, atunci Atletico Madrid va spune adio competiţiei mai devreme decât se aşteptau fanii acţualei deţinătoare a Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite