Bate Dinamo cu golurile lui Danciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Roma, Radu Ştefan le ţine pumnii foştilor săi coechipieri. A plecat de un an din „Ştefan cel Mare“, însă gândul i-a rămas tot la Dinamo, echipa la care a crescut şi cu care a câştigat atâtea trofee pentru juniori şi echipa mare a „alb-roşiilor”.

Adevărul: Fane, mâine (n.r - astăzi) este derby-ul Dinamo-Steaua...

Radu Ştefan: Îl aştept cu sufletul la gură. Eu am trăit meciurile astea şi ştiu că sunt cele mai frumoase. Sper să învingă băieţii.

Anul trecut nu ai prins acea victorie din Groapă...

Da, dar am jucat la acel 4-2 din urmă cu doi ani în Ghencea, după care am câştigat titlul şi sper ca situaţia să se repete şi acum. Să câştige Dinamo prin golurile lui Danciu, iar el să obţină titlul de golgheter la finalul sezonului.

Ai început să joci titular meci de meci în Serie A?

Eu am fost mereu în primul 11, dar am avut o accidentare care m-a scos din echipă la începutul sezonului. Imediat cum mi-am revenit, am fost folosit titular în toate partidele. Chiar şi în Cupă.

Ce post îţi convine cel mai mult, stânga sau centru?

Oriunde vrea antrenorul. Joc şi în poartă dacă el îmi cere asta.

Aţi avut o serie de victorii în Serie A, după care v-aţi oprit...

Da. Ne-am pierdut din elan după egalul cu Lecce pe teren propriu. Greu învingi contra unei echipe care se apără din minutul unu până în minutul 90. Apoi, a urmat partida de la Bologna (2-0), o echipă dificilă, şi înfrângerea acasă cu Napoli (0-1), care a avut o singură ocazie şi atunci ne-a taxat. Am spart ghinionul acum, după victoria de la Chievo, la care am contribuit la golul doi.

Ai vorbit după meci şi cu Pătraşcu?

Da, am făcut şi schimb de tricouri. Ne cunoaşteam dinainte, deşi el joacă de mai mulţi ani în Italia.

Supărat pentru că nu ai fost convocat cu Franţa?

Nu vreau să comentez nimic despre echipa naţională, pentru că se interpretează altfel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite