Bătaie sub ochii lui Piţurcă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie sub ochii lui Piţurcă!
Bătaie sub ochii lui Piţurcă!

Craiova a pierdut la Braşov şi-l aşteaptă pe fostul selecţioner să o scoată din impas. La doar o săptămână de la succesul categoric cu Pandurii, Craiova a arătat total debusolată şi a pierdut fără drept de apel.

Puşi în gardă de rivalitatea istorică şi împinşi de la spate de un public entuziast, „stegarii” au practicat cel mai bun joc din acest început de campionat.

Pe fondul unei evoluţii modeste a oltenilor, urmăriţi din tribune de Victor Piţurcă, Braşovul a dominat partida de la cap la altul. Şoavă, Găman şi Barbu au fost inexistenţi pe teren, fiind depăşiţi cu regularitate de fundaşii vitezişti ai gazdelor, Rui Duarte şi Ezequias, care au forfecat ambele benzi ale terenului.

S-a simţit lipsa lui Florin Costea

Chiar dacă au început timorat acest sezon, „galben-negrii” s-au impus mai clar decât o arată scorul, raportul posesiei fiind zdrobitor în prima repriză în favoarea băieţilor lui Viorel Moldovan.

Florin Costea a lipsit enorm Universităţii aseară, craiovenii evoluând fără idei şi fiind lipsiţi de concentrare pe faza ofensivă. Braşovenii au speculat erorile din defensiva visătoare a oltenilor, iar portughezul Nuno Diogo a marcat primul său gol pentru FC Braşov, reluând în poartă din cinci metri.

Oltenii au forţat revenirea prin Wobay, aruncat în luptă după pauză, dar jocul lor a continuat să scârţâie, diferenţa din teren fiind transpusă şi pe tabela de marcaj în minutul 60, când a nou-intratului Dorel Zaharia a reluat nestingherit de la câţiva metri, fixând scorul la 2-0. Finalul a găsit Braşovul pe val şi Craiova înecată în propria neputiinţă, aşteptând venirea lui Piţurcă în rol de salvator.

Piţi, iritat de evoluţia oltenilor

Victor Piţurcă a fost şi el în tribune la meciul de la Braşov. Acesta a stat lângă Adrian Mititelu şi Gabi Boldici şi a fost vizibil iritat de modul în care craiovenii au încasat cele două goluri.

image

Piţurcă a urmărit meciul dintre Mititelu și Boldici   Foto: M. Bularca

Fostul selecţioner, care negociază preluarea Ştiinţei, nu a făcut nicio declaraţie la finalul partidei. Piţurcă s-a aflat în tribună alături de Mititelu şi la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, de săptămâna trecută.

2-0

FC Braşov: Coman - Rui Duarte, Abrudan, Diogo, Ezequias – Roman, Ilyeş, Măldărăşanu, C. Munteanu (I. Voicu 83) - Sburlea (D. Zaharia 46), Hadnagy (N. Grigore 77).. Antrenor:  Viorel Moldovan.

Craiova: S. Lung – Bărboianu, V. Găman (I. Nicolae 27), Barbu, Rose (Wobay 46) – Prepeliţă, Şoavă, D. Stoica, Dilevski – Dina (M. Costea 69), Baird.. Antrenor:  Daniel Mogoşanu.

Goluri: Diogo (31), D. Zaharia (61)

Stadionul Tineretului: 5.000

Arbitru:  Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite