Bătaie în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la CFR s-au îmbrâncit cu bistriţenii la finalul partidei din Gruia. Centralul Kovacs nu a dictat însă nicio eliminare. Iritarea campionilor a pornit de la faptul că bistriţenii nu au fost fairplay la faza din care au marcat golul egalizator.

Scandalul s-a amplificat rapid. S-au împărţit pumni în stânga şi-n dreapta. Arbitrul partidei, Istvan Kovacs, a linişitit cu greu spiritele şi a arătat, la final, două cartonaşe galbene, câte unu de fiecare parte: Edi Stăncioiu de la “vişinii” şi Sandu Negrean pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Cu nervii întinşi la maximum după rezultatele mai puţin bune din ultima vreme, elevii lui Conceicao erau obligaţi să bată acasă, pe Gloria. După o primă repriză slabă a ardelenilor, Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, a coborât la vestiare şi i-a “muştruluit” serios pe jucători.

“Săpuneala” a avut efectul scontat pentru că fotbaliştii din Gruia au preluat ostilităţile pe tabela de marcaj. În ultimele secvenţe ale întâlnirii, bistriţenii au egalat graţie şutului lui Azevedo, deviat de Culio în propria poartă.

S-au ales doar cu două „galbene“

Nervii clujenilor au cedat după fluierul de final, când ardelenii lui Conceicao i-au luat la îmbrânceli pe jucătorii Gloriei, supăraţi că nu au dat mingea înapoi după ce ei trimiseseră în aut, pentru ca Tony să primească îngrijiri medicale.

De acolo a pornit totul. Mara a avut un schimb dur de replici cu tehnicianul Bistriţei, Nuno Claro şi Edi Stăncioiu au împărţit pumni în stânga şi în dreapta, iar oaspeţii au ripostat pe măsură.

Surprinzător, Kovacs le-a arătat doar cartonaşe galbene lui Stăncioiu şi Negrean. “E tensiune, oboseală, nimic mai mult, se poate spune că fiecare şi-a arătat muşchii, din cauza stresului”, a explicat Sabău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite