„Basel, la vânătoare de vampiri” Citeşte ce scriu ziarele elveţiene înainte de FC Basel – CFR Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa elveţiană consideră că FC Basel trebuie să-i „muşte pe vampirii din Transilvania” şi să obţină o victorie fără la două goluri diferenţă, pentru a spera în continuare la calificarea în primăvara europeană.

"Basel, la vânătoare de vampiri", a titrat azi cotidianul Blick. "Fink şi Basel, la vânătoare de vampiri. Basel luptă pentru calificare împotriva Dracula-club din Transilvania. Basel trebuie să îi muşte pe vampirii din Transilvania, are nevoie de victorie pentru a păstra şanse. Cea mai bună ar fi o victorie la zero sau una la două goluri diferenţă. Oricum, atenţie la Traore, vampirul şef!", a scris Blick, citat de Mediafax.

SF Sport a precizat că "Basel luptă pentru bani, speranţă şi revanşă". "Ce s-ar fi întâmplat dacă nu pierdeam la Cluj în septembrie cu 2-1? Cu puţin noroc, Basel s-ar fi putut afla aproape de calificare. Acum, cu o victorie în faţa CFR-ului, locul 3 şi accesul în Liga Europa ar fi virtual acontat. Ar mai veni şi cei 800.000 de euro de la UEFA pentru cele trei puncte, pe lângă cele 12 milioane de euro câştigate până acum în urma participării în grupe. Şanse pentru o victorie sunt, Cluj e în criză, în urma rezultatelor din campionat şi din Cupa României", a notat sursa citată.

S-au vândut 34.000 de bilete

Cotidianul 20 Minuten a scris că s-au vândut 34.000 de bilete pentru acest meci. "CFR e Basel de România, cele două oraşe sunt considerate puncte importante de cultură în cele două ţări", a adăugat 20 Minuten.

Publicaţia Sport a titrat: "Atenţie, vine Draculio!". "La Cluj, în tur, a fost declarat omul meciului. La Roma putea să înscrie dacă Traore nu era egoist. Este omul paselor de gol, cu Bayern chiar a dat gol. Este vânat ca nimeni altul, faultat foarte des", a comentat sursa citată.

Cotidianul Bieler Tagblatt a notat că "o victorie cu CFR Cluj ar asigura măcar locul 3, ar veni după cinci înfrângeri consecutive acasă în cupele europene. Cu un egal, totul ar fi pierdut, pentru că apoi o victorie cu Bayern este cu totul improbabilă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite