Fotbal: Basarab Panduru vrea victorii pe trei fronturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal: Basarab Panduru vrea victorii pe trei fronturi
Fotbal: Basarab Panduru vrea victorii pe trei fronturi

Basarab Panduru, managerul general al clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa doreşte victorii pe trei fronturi, Cupa României, campionatul intern şi în grupele Europa League.

''Pentru noi urmează trei deplasări foarte grele, în trei competiţii. Miercuri avem meci de cupă la Bistriţa, apoi duminică, meci de campionat la Timişoara, iar joia viitoare avem meci cu Fenerbahce, în Turcia. După aceste partide, vom vedea care sunt competiţiile unde avem şanse. Campionatul este cel mai important pentru noi, dar ne ducem pe toate competiţiile să câştigăm'', a spus Basarab Panduru.

Reprezentantul clubului Steaua Bucureşti a precizat că o parte dintre fotbalişti au unele probleme şi nu vor evolua la Bistriţa: ''Nu vom merge acolo cu echipa a doua, eu şi Mihai Stoichiţă vrem un rezultat pozitiv, în partida de miercuri''.

În continuare, el a precizat: ''Dacă aveam spectatorii alături de noi, în meciul cu Rapid, sunt sigur că aveam şanse mai mari la victorie''.

Despre executarea loviturilor libere, Panduru a spus că jucătorii trebuie să exerseze după terminarea antrenamentelor, dar marţi toţi fotbaliştii au repetat loviturile de la 11 m.

Basarab Panduru a mai spus că cel mai greu rol la echipă revine antrenorului principal, în cazul Stelei - Mihai Stoichiţă şi el nu poate să dea indicaţii, în calitate de manager general.

În legătură cu utilizarea arbitrilor străini în meciurile din campionatul intern, Basarab Panduru a menţionat: ''După meci ei pleacă, nici nu mai ai cu cine să te cerţi. Apoi, nu te gândeşti la o intenţie din partea lor. Conducătorii de joc din România dacă ar arbitra fără greşeală nu mai trebuie să se cheltuiască atâţia bani cu brigăzile din străinătate''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite