Barcelona din sezonul 1950-1951 era mai bună. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La întrebarea „Este actuala echipă a Barcelonei cea mai bună din istoria de 111 ani a clubului?” au găsit răspuns spaniolii de la Marca. Iar acesta este NU! Conform statisticilor, în sezonul 1950-1951, marea echipă a lui Cesar Rodriguez - golgheterul all-time al Barçei – a fost mai bună, dar doar până în acest punct al stagiunii interne.

După 15 etape, Barcelona lui Messi şi Guardiola are 40 de puncte în clasament şi 46 de goluri marcate, adică mai mult de trei pe meci. Dacă la primul capitol avem de-a face cu un nou record în istoria clubului „blaugrana”, în privinţa numărului de reuşite, nu. Conform Marca, în sezonul 1950-1951, Barcelona lui Cesar, golgheterul all-time al catalanilor cu 235 de goluri, marca de 53 de ori după tot atâtea partide. Cu şapte mai multe decât echipa lui Messi!

Conform publicaţiei madrilene, Cesar a câştigat şi duelul cu atacantul argentinian, marcând atunci de 22 de ori în primele 15 meciuri ale sezonului în campionatul intern, faţă de cele 17 reuşite ale lui Messi de până acum. Curios, la acel moment, Barcelona era pe cinci în clasament, în spatele celor de la Sevilla, Atletico Madrid, Real Valladolid şi Real Sociedad.

În sezonul 1950-1951, catalanii au câştigat „doar” Cupa Spaniei, după o finală cu Real Sociedad, în care s-au impus cu 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite