Barcelona - Real Madrid, în finala Cupei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semifinale, catalanii au eliminat pe Almeria în timp ce madrilenii au trecut de Sevilla.

Barcelona şi Real Madrid se vor întâlni în finala Cupei Spaniei, în data de 20 aprilie, după ce au eliminat în semifinale echipele Almeria, respectiv FC Sevilla.

Barcelona a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Almeria, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei, după ce în tur obţinuse tot o victorie (5-0). Golurile au fost marcate de Adriano '35, Thiago '56 şi Affelay '66.

Real Madrid s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei FC Sevilla, prin golurile înscrise de Ozil '82 şi Adebayor '90+4. În tur, echipa madrilenă a învins, cu scorul de 1-0.

Meciul din 20 aprilie va fi prima finală a Cupei Spaniei între FC Barcelona şi Real Madrid, după 1990. Echipa catalană a mai câştigat trofeul de 25 de ori, iar Real Madrid de 17 ori.

"Este minunat să vezi două mari rivale în finala Cupei. Noi am avut nişte probleme în luna ianuarie, dar le-am rezolvat şi astfel am ajuns în finală. Oricum,meciul se joacă cam târziu (n.r - 20 parilie) aşa că, până atunci, trebuie să ne gândim la parcursul din campionat şi din Liga Campionilor", a spus Jose Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite