Barcelona, în continuare cea mai bună echipă de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 331 de puncte, în clasamentul pe luna septembrie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Pe poziţia secundă se află Real Madrid, cu 305 puncte, iar pe locul trei este Manchester United, cu 282 de puncte.

Formaţia FC Porto, la care evoluează şi Cristian Săpunaru, îşi menţine locul patru, cu 254 de puncte. Pe poziţia a cincea a urcat de pe locul 6 echipa germană Schalke 04 (244 de puncte), care îl are în componenţă pe Ciprian Marica, în timp ce formaţia Internazionale Milano, la care joacă românul Cristian Chivu, a coborât de pe locul 5 pe 8, având 231 de puncte.

Pe locul şase, cu 243 de puncte, se află Velez Sarsfield, din Argentina, care a urcat astfel două poziţii, iar locul 7 îi revine formaţiei germane Bayern Munchen, cu 240 de puncte.

Ultimele două poziţii din top 10 sunt ocupate de Manchester City, formaţie la care este legitimat Costel Pantilimon, care are 225 de puncte, respectiv Universidad Catolica Santiago (Chile, 224 de puncte).

Şahtior Doneţk, formaţia antrenată de Mircea Lucescu şi la care evoluează Răzvan Raţ, se află pe poziţia 27, cu 182 puncte, după ce în luna august ocupase locul 16.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite