FOTBAL: Barcelona oferă 100 de milioane de euro pentru Wayne Rooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Barcelona oferă 100 de milioane de euro pentru Wayne Rooney
FOTBAL: Barcelona oferă 100 de milioane de euro pentru Wayne Rooney

Clubul spaniol de fotbal, FC Barcelona, este pregătit să realizeze un record mondial în materie de transferuri. Clubul catalan ofera 85 de milioane de lire sterline (100 de milioane de euro) pentru atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, informează News of the World.

Tabloidul susţine că cei de pe Camp Nou vor să exploateze dorinţa celor de la Manchester de a depăşi recordul deţinut de Cristiano Ronaldo, 80 de milioane de lire sterline.
Antrenorul celor de la United, Sir Alex Ferguson, nu se poate folosi de banii veniţi din vânzarea portughezului şi consideră că datoriile clubului de pe Old Trafford îl împiedică să facă acest lucru.
Cu toate acestea, cei de la FC Barcelona sunt conştienţi că vor apărea dificultăţi în parafarea transferului, principala problemă fiind faptul că jucătorul însuşi şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a-si încheia cariera la Manchester United. Mai mult, soţia lui de 24 de ani, Colleen, a dat naştere primului copil, iar plecarea în străinătate a tinerilor proaspăt căsătoriţi, este un factor destabilizator în cadrul familiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite