FOTBAL: Barcelona ofera 34 milioane de lire sterline pentru Robinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Barcelona ofera 34 milioane de lire sterline pentru Robinho
FOTBAL: Barcelona ofera 34 milioane de lire sterline pentru Robinho

Clubul spaniol de fotbal, FC Barcelona, este aproape să-l achiziţioneze pe atacantul brazilian al lui Manchester City, Robinho, pentru suma de 34 de milioane de lire sterline. Directorul tehnic al catalanilor, Txiki Begiristain, împreună cu o delegaţie a clubului, se va deplasa miercurea viitoare în Anglia, pentru a discuta o eventuală trecere a starului brazilian pe Camp Nou.

Robinho doreşte să se întoarcă în Spania, chiar dacă şeful Mark Hughes a susţinut public că nu vrea să-l vândă."Sunt foarte calm. Tatăl meu se ocupă de aceste probleme. Dacă este adevărat ce se vorbeşte, este foarte bine", a declarat fotbalistul unui ziar spaniol.
Brazilianul şi-a arătat intenţia de a părăsi gruparea din Manchester şi visează la o linie de atac alături de Messi şi Ibrahimovic în formaţia din capitala Cataluniei, mai ales că atacantul Thierry Henry este tot mai aproape de a semna cu New York Red Bulls.
Proprietarii lui City declară ca situaţia financiară a clubului este bună şi nu vor să-i dea "undă verde" jucătorului. Transferul se va realiza doar în cazul în care managerul Mark Hughes va fi de acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite