FOTBAL: Mark Hughes afirmă că Robinho nu se va transfera la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mark Hughes afirmă că Robinho nu se va transfera la Barcelona
FOTBAL: Mark Hughes afirmă că Robinho nu se va transfera la Barcelona

Antrenorul lui Manchester City, Mark Hughes, a afirmat că atacantul brazilian Robinho nu va fi cumpărat din luna ianuarie de către FC Barcelona, indiferent de oferte

Brazilianul este accidentat din luna septembrie, iar presa engleză a scris că Barcelona vrea să-l cumpere în luna ianuarie. "Eu sunt sigur că viitorul lui este lui la City şi el trebuie să se gândească la fel. Nu există niciun motiv care să mă facă să cred că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. Toate aceste zvonuri nu vin din partea clubului City. Alţii vorbesc despre situaţia lui Robinho", a spus Hughes.

Acesta a adăugat că nu contează că jucătorul este indisponibil în acest moment, deoarece Robinho rămâne unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. "Lumea vorbeşte în continuare despre el pentru că este un jucător important. Nu au avut posibilitatea să discute despre jocul său. Cel mai uşor lucru este să speculezi despre viitorul lui", a mai declarat antrenorul, care a adăugat că speră ca Robinho să fie apt pentru stagiul de pregătire din Abu Dhabi.

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a spus că nu se va opune transferurilor de jucători, dar că Txiki Begiristain este responsabil cu acest lucru. "Noi nu închidem uşa, sunt sigur că putem cumpăra orice jucător, chiar dacă lotul este unul competitiv în acest moment. Echipa evoluează bine în toate competiţiile. Vrem să ne menţinem la acest nivel prin muncă, iar fanii ne cer acest lucru", a afirmat acesta.

Robinho, în vârstă de 25 de ani, evoluează la Manchester City din 2008, fiind transferat de la Real Madrid în schimbul a 32,5 milioane de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite